Justice League Comic Con 2017 Trailer

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0

Justice League este echivalentul dream team-ului Avengers din universul Marvel, dar in universul DC. Este cea mai formidabila echipa de super eroi a benzilor desenate DC Comics, avandu-i in prim plan pe: Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Cyborg, Aquaman, Green Lantern, dar si alti super eroi care de-a lungul anilor au cochetat cu aceasta liga a dreptatii.

Si, cum filmul Justice League isi va avea premiera in luna noiembrie a acestui an, DC Entertainment nu a ratat ocazia de a ne oferi un nou trailer ce a fost prezentat la Comic Con 2017. De aceasta data un videoclip mai lung (de peste 4 minute), care ne prezinta fiecare erou precum si abilitatile sale (mai putin unul dintre ei, care, probabil, va ramane un mister pana la premiera filmului. Unii sugereaza ca ar fi vorba de reinvierea lui Superman, de reintoarcerea lui Green Lantern ori a lui Super Girl. Ramane sa aflam cine este personajul surpriza care nu apare in aceste materiale promotionale).

Justice League Comic Con 2017 Trailer

In cele 4 minute de secvente Justice League avem parte si de cateva in care ne este prezentat personajul negativ (anti eroul) Steppenwolf, interpretat de actorul Ciarán Hinds. Pentru cei mai putin familiarizati cu acest personaj, este un general Apokoliptian si membru al echipei de elita din garda lui Darkseid, conducatorul planetei Apokolips. Steppenwolf este de asemenea tatal amazoanei Fury aka  Hippolyta “Lyta” Trevor. In aceste secvente ne este aratat modul cum Steppenwolf se teleporteaza pe planeta Pamant din Apokolips, prin intermediul a ceea ce DC Comics numeste Boom Tube, tehnologie pe care amazoanele din Themyscira o detin in unul din templele lor. De asemenea, ne este prezentat costumul / armura si Electro-axe-ul sau. Steppenwolf va fi un personaj negativ foarte interesant de urmarit in acest film!

Urmariti cu mare atentie toate aceste secvente si asteptam cu interes un raspuns din partea voastra despre super eroul misterios pe care DC Entertainment se fereste deocamdata sa il faca public, erou care va aparea ca fiind al saselea membru al Justice League.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.