The Walking Dead Trailer Sezonul 8

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0

Avand la baza benzile desenate create in 2003 de Robert Kirkman si Tony Moore in alb negru ‘The Walking Dead‘, serialul de televiziune cu acelasi nume se bucura de un succes imens in radul fanilor din 2010 cand a aparut primul episod si pana in prezent.

Daca sezonul 7 a fost lungit in mod intentionat de catre producatorii sai in ideea de a prezenta pe larg teroare pe care o traiesc personajele principale ale seriei in frunte cu liderul lor Rick Grimes sub tirania personajului negativ Neegan (interpretat cu atat de multa carisma de actorul Jeffrey Dean Morgan), ticalos care ii macelereste si ucide pe rand pe Glenn si apoi pe Abraham, fara pic de mila sau remuscare.

The Walking Dead Trailer Sezonul 8

Astfel, sezonul 8, a carui premiera va avea loc pe 22 octombrie, 2017, va incepe in forta cu batalia finala pentru supravietuire dintre cele doua tabere, batalie a carui rezultat final a fost deja dezvaluit in benzile desenate. Cei ce citesc benzile desenate, stiu deja care va fi deznodamantul sezonului 8 insa pana atunci va lasam in compania trailerului lansat in cadrul Comic-Con 2017, in San Diego, de catre AMC.

Asteptam cu interes comentariile voastre legat de imaginile dezvaluite in The Walking Dead Trailer Sezonul 8,  si care credeti ca va fi soarta celor doua tabere dupa incheierea marii batali.

The Walking Dead Trailer Sezonul 8

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.