• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Serialul TV Inhumans criticat aspru pentru efectele speciale si scenariul sau slab

Serialul TV Inhumans criticat aspru pentru efectele speciale si scenariul sau slab

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Serialul TV Inhumans criticat aspru

Cu toate ca prima ecranizare a serialului TV Inhumans va avea loc abia pe 1 septembrie, in cinematografe (primele 2 episoade vor putea fi urmarite in cinematrografele IMAX de pe tot globul, restul episoadelor vor fi difuzate la TV), criticii de film din Statele Unite, cei care au avut deja ocazia sa urmareasca primele episoade ale noului serial, critica dur scenariul scris de Scott Buck dar in principal efectele speciale considerate ca fiind de “o foarte slaba calitate”, acestia dand ca exemple secventele in care pe podoaba capilara a personajului Medusa (interpretat de actrita Serinda Swan) se poate observa o diferenta de culoare intre peruca pe care o poarta actrita si CGI aplicat prin intermediul calculatorului pentru a-i da miscare parului.

Vestile sunt cu atat mai proaste pentru producatorii serialului TV Inhumans, cu cat partile implicate in acest proiect: studiourile ABC, Disney si Marvel, au investit bani seriosi in noua productie si in mod special in camerele IMAX, cu care au fost filmate cele 8 episoade ale serialului.

Nu e de mirare ca, Marvel Entertainment si Studiourile ABC, au renuntat la scenaristul si producatorul Scott Buck pentru sezonul urmartorul al Iron Fist in favoarea lui Raven Metzner (Sleepy Hollow). Aceiasi critici de film spun ca, este cu siguranta “cea mai cumplita” productie a lui Scott Buck de pana acum.

Totusi, avem si vesti bune despre acest nou serial de televiziune Marvel. Se pare ca serialul TV Inhumans va face legatura cu noul sezon Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D si asta deoarece se apropie Avengers: Infinity War, actiunea ambelor seriale desfasurandu-se undeva in preajma filmului artistic care urmeaza sa debuteze in cinematografe in vara lui 2018, avandu-l ca personaj negativ principal pe Thanos (interpretat de Josh Brolin).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.