Trailer nou The Defenders (umor, sarcasm si multa lupta)

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Trailer nou The Defenders

Cu ceva mai putin de o saptamana pana la debutul noului serial de televiziune ‘The Defenders‘, produs de Marvel Entertainment pentru Netflix, a fost lansat un nou trailer care ne prezinta intalnirea celor patru super eroi: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage si Iron Fist, ce are loc intr-un restaurant din Hell’s Kitchen, si unde apare si Stick (sensei-ul lui Matt Murdock) care face posibila coeziunea celor patru, formand astfel formidabila echipa The Defenders.

Noul trailer ne ofera cateva franturi (secvente) din conversatiile presarate cu haz si sarcasm, ce au loc intre cei patru super eroi pe toata durata primului sezon al noului serial TV si de care vom avea parte noi, telespectatorii care intentionam sa il urmarim incepand de vineri, 18 septembrie, 2017.

Descarca wallpaperul oficial - The Defenders

Descarca wallpaperul oficial – The Defenders

In ceea ce privesc personajele negative ale serialului, stim despre implicarea clanului ‘The Hand‘ format de demonul Black Sky, care o are la conducere in New York pe Alexandra Reid interpretata de Sigourney Weaver, care conform producatorilor este un personaj original creat de catre acestia special pentru acest prim sezon si care nu are legatura cu benzile desenate (ca si o mica paranteza pentru fanii celebrei actrite, Alexandra este cel de-al doilea prenume al acesteia: Sigourney Alexandra Weaver este numele ei complet). Alexandra e cea care o readuce la viata pe Elektra (eroina murise in sezonul 2 din Daredevil), insa, de aceasta data, ea nu-si mai aminteste nimic, fiind astfel manipulata de Alexandra sa lupte alaturi de ea impotriva celor patru super eroi The Defenders, inclusiv impotriva lui Matt Murdock cu care s-a iubit in trecut.

Ne asteptam ca in primul sezonul din The Defenders sa isi faca aparitia sporadic The Punisher aka Frank Castle interpretat de Jon Barenthal cu atata carisma, personaj care va avea propria serie de televiziune.

Ce parere aveti de interpretarea actorilor, de secventele de lupta, efectele speciale si momentele de umor care ne-au fost prezentate pana acum de catre Netflix si Marvel?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.