• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Netflix negociaza cu Disney pentru a nu retrage filmele Marvel si Star Wars din grila

Netflix negociaza cu Disney pentru a nu retrage filmele Marvel si Star Wars din grila

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Netflix negociaza cu Disney

Saptamana trecuta compania The Walt Disney a anuntat ca intentioneaza sa lanseze propriile servicii de streaming online (filme si sport), astfel ca, din 2019, toate filmele care apartin caselor de productie / studiourilor Marvel, Lucasfilms si Pixar, ar putea iesi din grila celor de la Netflix.

Desi aceasta miscare era asteptata de ceva vreme de catre cei de la Netflix, cel mai mare distribuitor de continut de filme si seriale tv online se afla in acest moment in negocieri pentru a mentine in grila toate aceste filme cu super eroi, filmele Star Wars si cele de animatie produse de Pixar, anunta Reuters.

Chiar si in cazul in care Netflix nu va ajunge la un acord cu compania Disney, serialele de televiziune Marvel vor ramane cel mai probabil in grila, deoarece majoritatea au fost comandate de catre cei de la Netflix pentru clientii lor.

Printre titlurile Marvel ce urmeaza sa intre in grila celor de la Netflix se vor numara Avengers: Infinity War, Ant-Man and the WaspCaptain Marvel, filmul Avengers 4 (care deocamdata nu are un titlu), partea a doua pentru Spider-Man: Homecoming (la fel nu are un titlu anuntat) sau Guardians of the Galaxy Vol. 3. In ceea ce privesc titlurile Lucasfilm (Star Wars) de anul acesta, Netflix va include urmatorul film dedicat personajului Han Solo, Star Wars – episodul IX si posibilele filme dedicate personajelor Obi-Wan si Boba Fett

Daca Netflix va pierde dreptul de difuzare / streaming sau nu, ramane sa aflam in lunile ce urmeaza. Insa probabilitatea ca licenta sa le fie prelungita dupa anul 2019, este destul de mare. Practic, totul se rezuma la bani, iar cel mai bun exemplu in acest sens este acontarea recenta a Shonda Rhimes de catre cei de la Netflix, care ar fi “furat-o” pe aceasta din bratele celor de la Disney/ABC. Rhimes le-ar fi adus celor de la Disney incasari de nu mai putin de 2 miliarde de dolari in ultimii 12 ani, prin intermediul show-urilor create de compania ei ShondaLand si din comercializarea de licente de difuzare a unor seriale celebre precum Grey’s Anatomy ori Scandal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.