The Punisher Trailer (Calaul / Justitiarul trailer video)

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
The Punisher Trailer

Finalul acestei saptamani a adus o serie de materiale noi despre personajele universului Marvel. In primul rand, avem debutul noului serial de televiziune The Defenders, despre care vom vorbi in zilele urmatoare intr-o cronica sperata, insa pana atunci vreau sa va povestesc putin despre trailerul pe care Marvel l-a dat publicitatii foarte recent.

In ultimii ani Marvel in colaborare cu o serie de posturi TV, dar in mod special cu Netflix, au scos o serie de seriale TV cu super eroi printre care Luke Cage, Jessica Jones, Iron Fist si Daredevil, din ultimul facand parte si Frank Castel a.k.a The Punisher, a carui introducere este facuta in sezonul doi al serialului ce il are ca protagonist principal pe diavolul din Hell’s Kitchen.

Serialul de televiziune The Punisher (Justitiarul / Calaul) a carui debut va avea loc undeva in prima parte a lunii noimebrie (2017), il va avea in rolul principal pe actorul Jon Bernthal, care, probabil, e cea mai alegere pentru acest rol, Bernthal fiind in prezent unul dintre cei mai cautati actori cand vine vorba de filme de actiune. Recent, l-am vazut inspirand teama atat pe micul in The Walking Dead, cat si pe mare ecran in filme precum Sicario,The Accountant sau Shot Caller. De asemenea, in serial va aparea si actrita Deborah Ann Woll cea care o interpreteaza pe Karen Page in universul Marvel (Dardevil, The Defenders si The Punisher), aceeasi actrita pe care am vazut-o si in serialul TV de succes True Blood.

In ceea ce priveste scenariul primului sezon din The Punisher, actiunea va avea loc dupa ce familia lui Frank Castle este ucisa de crima organizata, ei fiind martorii unei crime ce a avut loc in parcul de distractii din centrul New York-ului. Revenit acasa din armata, Frank pune in aplicare un plan malefic de dezmembrare a sindicatului de crima organizata Maggia, precum si un mod de a se razbuna pe o parte dintre oamenii si colegii sai din armata americana, ce sunt sau au fost implicati in fel si fel de fapte de coruptie si contrabanda si care merita sa-si primeasca pedeapsa cuvenita.

Personajul negativ al primului sezon din The Punisher pare ca va fi Billy Russo a.k.a Jigsaw, un hitman platit de crima organizata din New York si unul dintre cei mai mari inamici ai lui Frank Castle in benzile desenate. E posibil ca pe parcursul celor 13 episoade, sa apara si Frank Costa a.k.a Oliver, un inger decazut devenit demon implicat si el in asasinarea familiei lui Castle.

Primul trailer e mai mult un monolog rostit de Bernthal, menit sa inspire teama privitorului, in care este mentionat “diavolul” care se intoarce sa pedepseasca sufletele celor corupti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.