• Homepage
  • >
  • Trailere
  • >
  • Serialul The Gifted cu mutanti din universul X-Men, debuteaza pe 2 octombrie

Serialul The Gifted cu mutanti din universul X-Men, debuteaza pe 2 octombrie

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Serialul The Gifted

Serialul The Gifted produs de Marvel in parteneriat cu Fox este cel mai nou show cu mutanti ce va aparea anul acesta pe micul ecran. De altfel, 2017, este un an plin cu filme si seriale cu super eroi, iar The Gifted pare ca va fi un serial de televiziune pe masura lui Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D, numai ca personajele principale fac parte din universul mutantilor X-men.

In cazul in care nu ati auzit de ‘The Gifted’ (mai jos puteti urmari toate cele 3 trailere), este un serial a carui actiune se desfasoara intr-o lume speriata de mutanti, lume ce nu-i intelege si condamna pe acestia la exil si chiar mai rau, la moarte.

The Gifted ii are ca protagonisti principali pe membrii familiei Strucker, o familie compusa din tatal Reed Strucker, interpretat de actorul Stephen Moyer (vampirul Bill Compton in True Blood); mama Kate Strucker, interpretata de actrita Amy Acker (cea care joaca rolul lui Root in Persons of interest) si copiii Lauren (manipuleaza aerul, focul, pamantul, apa) si Andy Strucker (telekinesis), despre care parintii lor afla ca sunt mutanti. Vestea ca, copii lor sunt mutanti e cu atat mai proasta cu cat tatal lor este un agent secret al agentiei guvernamentale din SUA care ii persecuta si vaneaza de teama pe mutantii din universul X-Men, agentie care detine in proprietate faimoasele santinele din benzile desenate / desenele animate X-Men.

Astfel ca, la aflarea vestii, Reed si familia sa, va trebui sa fuga de agentia la care el lucreaza. Practic, actiunea serialului este o fuga continua a familiei Strucker din calea agentilor, fuga ce are loc pe durata celor 10 episoade ale primului sezon cu ajutorul a mai multor mutanti: Eclipse (puterea de a absoarbe si manipula fotoni), Polaris (fiica ilegitima a lui Magneto in benzile desenate cu puteri similare cu ale lui), Blink (putere de teleportare) si Thunderbird (forta supra-omeneasca).

Primul episod din The Gifted este programat sa apara pe Fox (in SUA), la data de 2 octombrie, dar s-ar putea sa il vedem si in Romania, prin serviciile de streaming de continut video online.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.