• Homepage
  • >
  • Trailere
  • >
  • Trailerul sezonului 4 al serialului Gotham (premiera 21 septembrie)

Trailerul sezonului 4 al serialului Gotham (premiera 21 septembrie)

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Trailerul sezonului 4 al serialului Gotham

Gotham, spin-off-ul creat de Bruno Heller in colaborare cu DC Entertainment si canalul de televiziune Fox dupa personajul Bruce Wayne a.k.a Batman, revine pe micul ecran toamna aceasta. Sezonul 4 al serialului TV isi va avea premiera pe data de 21 septembrie, intr-o zi de Joi.

Astfel, in asteptarea debutului noului sezon despre care se stie la aceasta ora ca va avea cel putin 8 episoade, Fox, a publicat in acest weekend un trailer in care ne este prezentat pentru prima data personajul Bruce Wayne (interpretat de tanarul actor David Mazouz), imbracand unul din primele costume ale justitiarului supranumit The Dark Knight (Cavalerul Intunecat) in universul benzilor desenate ale DC. Asadar, pentru prima data in acest spin-off vom avea placerea sa il vedem pe tanarul Batman in primele sale zile ca justitiar in Gotham. Desigur ca, costumul pe care il va imbraca Mazouz, e departe de costumul pe care il stim cu totii, insa fanii serialului Gotham asteapta inca de la primul episod astfel de secvente cu tanarul Bruce Wayne costumat ca Batman.

trailerul sezonului 4 al gotham

De asemenea, noul trailer aparut in acest weekend ne dezvaluie unul din noii ticalosi pe care ii vom vedea in sezonul 4, si anume pe maestrul fricii Dr. Jonathan Crane, personaj pe care l-am mai intalnit in sezonul de debut din 2014, inainte ca acesta sa devina Scarecrow.

Un alt personaj negativ care ar putea aparea in noul sezon din Gotham este Solomon Grundy, ticalos ce ia nastere dupa moartea lui Butch Gilzean. Daca va amintiti pe finalul sezonului 3, Barbara Kean il impusca in cap pe Butch, apoi acesta este dus la spital unde aflam ca numele sau real este Cyrus Gold, personaj care in universul DC nu e altcineva decat Solomon Grundy, efectiv un zombie si un personaj negativ pentru Batman, Superman si Green Lantern.

Ce parere aveti despre asa-zisul costum Batman, dar despre introducerea ticalosului Scarecrow in povestea sezonului 4?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.