• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Inhumans: primele doua episoade pot fi vazute la cinema, in format IMAX

Inhumans: primele doua episoade pot fi vazute la cinema, in format IMAX

  • Octavian Palade
  • 3 ago
  • 0
Inhumans în cinematografele din România

Inhumans, adica cele mai noi personaje din Universul Marvel, ajung pe cele mai mari ecrane de cinema din tara, adica la IMAX.

Primele doua episoade din mult-asteptatul serial TV vor putea fi urmarite in exclusivitate in format IMAX, la Cinema City, doar pe 1, 2 si 3 septembrie.

Noua saga a fost filmata in intregime cu camere IMAX, si in acelasi timp editata si personalizata pentru a profita din plin de formatul IMAX.

„Suntem incantati sa colaboram cu Marvel si ABC studios pentru acest proiect inovator si sa-i introducem pe fanii din intreaga lume in Universul Marvel Inhumans in cel mai imersiv mod posibil: in IMAX. Utilizarea camerelor IMAX si abordarea cinematografica a unui serial TV este un eveniment exclusiv IMAX, pe care fanii nu vor vrea sa-l rateze”, a declarat Greg Foster, CEO IMAX Entertainment si senior Executive Vice President, IMAX Corp.

Dupa ce Familia Regala a Inumanilor este afectata de o lovitura de stat militara, ei abia reusesc sa fuga in Hawaii, unde surprinzatoarele lor interactiuni cu lumea luxurianta si umanitatea din jurul lor se dovedesc a fi salvatoare nu numai pentru ei, ci si chiar pentru planeta Pamant. Povestea Inhumans a fost introdusa in Universul Marvel de Stan Lee si Jack Kirby in 1965. Din acel moment, personajele au evoluat si au devenit unele dintre cele mai populare si emblematice figuri din Universul Marvel. Se pare ca serialul TV Inhumans va face legatura cu noul sezon Marvel’s Agents of S.H.i.E.L.D si asta deoarece se apropie Avengers: Infinity War, actiunea ambelor seriale desfasurandu-se undeva in preajma filmului artistic care urmeaza sa debuteze in cinematografe in vara lui 2018, avandu-l ca personaj negativ principal pe Thanos (interpretat de Josh Brolin). Mai mult, e posibil ca inumanii sa isi faca aparitia in Avengers: Infinity War sau Avengers 4 (fiind continuarea lui Infinity War), fanii benzilor desenate stiu ca inumanii apar si ei in acest razboi intergalactic. Ramane sa aflam daca creatorii filmelor Avengers vor lua aceasta hotarare de a-i introduce si pe Inhumans in scenariul filmelor artistice Avengers, a caror premiera va avea loc abia in 2018 si 2019.

Biletele s-au pus deja in vanzare, iar cumpararea lor in avans iti ofera posibilitatea de a fi printre primii care descopera povestea fascinanta a echipei de supereroi Marvel in format IMAX 2D, doar la Cinema City din AFi Cotroceni Bucuresti si shopping City Timisoara. Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.