• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Serialul TV Titans debuteaza in 2018, cu Berlanti producator si Brenton Thwaites in rolul NightWing

Serialul TV Titans debuteaza in 2018, cu Berlanti producator si Brenton Thwaites in rolul NightWing

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Serialul TV Titans debuteaza

Teen Titans este unul din cele mai indragite desene animate produse de DC Entertainment, avand la baza personaje ale universului DC Comics precum NightWing (aka Dick Grayson aka Robin in Batman), Starfire, Beast Boy, Cyborg sau Raven.

In 2014, ar fi trebuit sa apara un serial de televiziune avandu-i ca protagonisti principali pe tinerii justitiari Titans, pe postul american TNT, insa show-ul nu a mai vazut lumina zilei nici pana azi.

Serialul TV Titans debuteaza in 2018, pe noua platforma de streaming a DC Entertainment si Warner Bros:

Totusi, cu Greg Berlanti la carma (unul din producatorii serialelor TV Arrow, The Flash, Super Girl si a unor filme precum Green Lantern) alaturi de Geoff Johns (scenarist recunoscut pentru The Flash, Green Lantern Emerald Knights, Young Justice,etc) DC Entertainment pregateste debutul acestui TV show in 2018.

Serialul va purta numele ‘Titans‘ si ii va avea in rolurile principale pe Brenton Thwaites in rolul NightWing (actorul a fost vazut jucand in filme ca Maleficent, Gods of Egypt sau mai recent in Piratii din Caraibe: Dead Men Tell No Tales ), pe Anna Diop in rolul Koriand’r aka Starfire, Teagan Croft in rolul lui Raven, Minka Kelly in rolul lui Dawn Granger aka Dove si Alan Ritchson in  rolul lui Hank Hall aka Hawk. Se zvoneste ca personajele Hawk & Dove vor avea chiar propria serie din 2019, show-ul Titans fiind doar o introducere a acestor doi super eroi ai universului DC Comics. In urmatoarele luni sunt asteptati sa fie selectati alti cativa actori pentru a interpreta roluri precum cel al lui Cyborg sau Beast Boy.

Titans va spune povestea unui grup de tineri justitiari (super eroi in devenire) condus de Dick Grayson (detectiv pe timp de zi / NightWing – super erou pe timp de noapte), recrutati pentru a forma o echipa formidabila care sa lupte impotriva raufactorilor din orasul Blüdhaven.

Odata cu debutul noului serial Titans in 2018, DC Entertainment in parteneriat cu Warner Bros vor lansa propriul serviciu de streaming de continut digital prin care cele doua companii vor distribui continut video (filme si seriale) dedicat fanilor universului DC (univers ce include super eroi indragiti ca Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Aquaman, Arrow, Green Lantern sau super ticalosi ca Joker, Darkseid, Mongul, Parallax, Brainiac,  etc).

Nu ar fi exclus ca pe viitor sa vedem un cross-over intre acest TV show Titans si seriale ca Arrow, The Flash, Super Girl sau Legends of Tomorrow. Creatoriii acestor seriale facand astfel de cross-overuri in trecut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.