• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • X-Men The New Mutants (premiera 13 aprilie 2018)

X-Men The New Mutants (premiera 13 aprilie 2018)

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0

Franciza X-Men continua sa fie una foarte profitabila pentru industria cinematografica de la Hollywood. Dupa ultimul film Logan si moartea mutantului Wolverine, filmele X-men vor continua si in 2018, cand fanii acestor personaje din benzile desenate cu acelasi nume vor avea parte de filme precum Deadpool 2 (premiera pe 1 iunie 2018), Dark Pheonix (premiera pe 2 noiembrie 2018) sau The New Mutants.

Cel din urma titlu isi va avea premiera primul, pe data de 13 aprilie 2018, si ne va spune povestea unui nou val de mutanti cu puteri supra-omenesti pe care Profesorul X ii are in grija la scoala mutantilor: Wolfsbane, Magik, Cannonball, Sunspot, Mirage si Dr, Cecilia Reyes.

1) Personajul Rahne Sinclair aka Wolfsbane va fi interpretat de Maisie Williams (Arya Stark din Game of Thrones), un mutant cu abilitatea de a se transforma intr-un lup cu forma umanoida (lycanthrop) sau pur si simplu intr-un lup.

2) Illyana Rasputin aka Magik va fi interpretata de Anya Taylor-Joy (a jucat in Split alaturi de James MacAvoy, in filmul Morgan 2016) si este un mutant magician cu abilitati de teleportare dintr-o dimensiune intr-alta, magie, poarta o armura mistica si poate utiliza ceea ce se numeste Soulsword (sabie creata din propriul ei suflet)

3) Sam Guthrie aka Cannonball interpretat de actorul Charlie Heaton (serialul Stranger Things), este un mutant cu abilitati termo-chimice care ii permie zborul la viteze egale cu cele ale unei rachete. De asemenea, poate genera un camp impenetrabil in jurul sau sub forma unui scut de protectie.

4) Roberto da Costa aka Sunspot interpretat de actorul Henry Zaga (cunoscut din serialul Teen Wolf), este un mutant cu abilitatea de absorbi energia solara, astfel poate arunca mingi de foc, detine o forta supraomeneasca, poate zbura, poate proiecta caldura, lumina si rezista la temperaturi foarte scazute.

5) Danielle Moonstar aka Mirage interpretata de catre actrita Blu Hunt, este un mutant cu abilitati telepatice, empatice, capabila sa manifeste si proiecteze teama si dorintele oamenilor ca iluzii optice. De asemenea, este o adevarata atleta / experta in lupta cu arme ca arcul cu sageti, sulita, cutite, sabie. E o excelenta innotatoare si un talentat calaret, fiind antrenata ca si un Valkyrie in Asgard si detinand super forta apropiata de cea a lui Hela (Thor Ragnarok).

6) Dr Cecilia Reyes interpretata de actrita Alice Braga (serialul Queen of the South si filme ca Elysium, I am Legend sau Predators), este un mutant cu abilitatea de a genera un camp de protectie invizibil in jurul sau de aproximativ 15 centimetri, care devine translucent doar atunci cand subconstientul ei realizeaza ca ea este in pericol. In timp, doctorita, reuseste sa isi controleze aceste puteri care reactioneaza la impactul kinetic, diferite energii, schimbari de temperatura si/sau forte psionice. Acest camp o tine in permanenta in siguranta fata de orice pericol.

Desi toti acesti noi tineri mutanti sunt in grija Profesorului X, se pare ca, James MacAvoy (cel care il interpreteaza pe tanarul profesor mutant in franciza X-Men) nu va juca in acest film.

Filmarile pentru acest film artistic care ar putea purta titlu ‘The New Mutants’, s-au incheiat cu mai putin de o saptamana in urma, tanara actrita Maisie Williams alaturi de colegii ei de platou anuntand acest lucru pe conturile lor de pe Instagram.

 

Thas a wrap 💜🕺🏻💅🏻💆🏻 #newmutants

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

The New Mutants promite foarte mult si este viitorul francizei X-men in industria cinematografica hollywoodiana, insa el va fi usor diferit de ceea ce am vazut pana in prezent in filmele cu mutanti X-Men. Acest nou film va fi mai mult un film horror cu efecte speciale, dar fara mutanti costumati.

Ramane sa vedem cum va fi primita aceasta noua productie de catre fanii mutantilor din benzile desenate Marvel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.