Trailerul serialului Marvel The Punisher si un nou poster

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Trailerul serialului Marvel The Punisher

Mai sunt ceva mai mult de 30 de zile pana la debutul mult-asteptatului serial The Punisher, dupa ce l-am vazut pe actorul Jon Bernthal interpretandu-l pe Frank Castle a.k.a The Punisher cu atata determinare si carisma in sezonul doi Daredevil, astfel ca, Marvel impreuna cu Netflix, au decis, sa ii ofere propria serie compusa din 13 episoade pe care le vom putea urmari prin serviciul de streaming video online inclusiv in Romania.

Trailerul serialului Marvel The Punisher lansat de cei de la Netflix spre finalul acestei luni incepe cu un vis urat in care sotia si copii lui Frank Castle sunt ucisi in propria-i casa si asta pentru ca Frank sufera de stres post-traumatic. Cei care au urmarit sezonul 2 al serialului Daredevil, stiu ca, familia lui a fost ucisa in parcul de distractii din centrul New Yorkului.

Coloana sonora a trailerului serialului Marvel The Punisher este data de piesa formatiei Metallica – One (albumul And justice for all), timp in care The Punisher se dezlantuie ucigand o gramada de agenti CIA corupti (sub conducerea lui Rawlins — unul din personajele negative ale serialului), merceneri (fosti puscari marini) angajati de organizatia militara ANVIL condusa de Jigsaw (alt personaj negativ cu care Frank se va confrunta pe durata celor 13 episoade ale primului sezon). De asemenea, FBI si Homeland Security sunt si ele pe urmele justitiarului.

noul poster The Punisher

Apoi, il vedem pe Frank formand o alianta neasteptata cu Micro (fost security expert CIA, acum un hacker ce lupta impotriva acestei organizatii corupte). Alianta se formeaza dupa ce Micro afla identitatea lui The Punisher si acesta realizeaza ca amandoi au un tel comun si anume acela de a distruge coruptia ce a acaparat toate institutiile guvernului american (The enemy of my enemy is my friend).

Actiunea hardcore a TV show-ului The Punisher are loc, cel mai probabil, imediat dupa ce primul sezon al The Defenders (Aparatorii – Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones si Daredevil) se incheie, deoarece o putem vedea pe Karen Page (jurnalista interpretata de catre actrita Deborah Ann Woll care apare in The Defenders si Daredevil).

The Punisher este unul dintre cele mai anticipate seriale ale acestui an, iar fanii benzilor desenate cu acelasi nu din universul Marvel, cu siguranta ca nu vor rata aceasta ocazie de a urmari un astfel de show. Deocamdata Netflix nu a dezvaluit data la care serialul isi va avea premiera, insa se banuieste ca undeva in jurul datei de 10 sau 11 Noiembrie, atunci cand SUA sarbatoreste ‘Marine Corps‘ (personajul Frank Castle este un fost puscas marin).

Ce parere aveti despre aceste secvente din trailer? Veti urmari serialul creat de Steve Lightfoot (Hannibal), Jim Chory (The Defenders) si Jeph Loeb (The Defenders).

Pentru mai multe informatii si materiale promotionale, puteti urmari contul de Instagram al serialului aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.