• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Rezumatul serialului The Gifted (premiera 2 octombrie – video)

Rezumatul serialului The Gifted (premiera 2 octombrie – video)

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Rezumatul serialului The Gifted

Rezumatul serialului The Gifted, a carui premiera are loc pe 2 octombrie 2017.

Intr-o lume in care mutantii sunt vazuti ca niste paria (blamati si alungati de catre oameni), familia Strucker incearca sa lupte pentru viata celor doi copii ai lor lor, insa sarcina parintilor e cu atat mai dificila cu cat tatal lui Andy si Lauren Strucker (doi tineri mutanti ale caror super puteri abia incep sa se manifeste) este unul din sefii Serviciilor Santinelelor, o organizatie guvernamentala insarcinata cu detectarea, capturarea si exploatarea mutantilor din universul X-Men, care actioneaza de cele mai multe ori deasupra legii.

Astfel ia nastere cea mai neasteptata alianta — The Gifted — intre familia Strucker si cativa tineri mutanti din noul val care impreuna incearca sa formeze o proprie retea de protectie a mutantilor care sa lupte impotriva agentilor guvernamentali si a santinelelor (roboti ce pot detecta gena mutanta) care vaneaza oameni inzestrati cu abilitati speciale intr-un univers in care grupurile X-Men si Fratia mutantilor par sa fi disparut de pe radar.

Actiunea serialului este o fuga continua a familiei Strucker din calea agentilor, fuga ce are loc pe durata celor 10 episoade ale primului sezon, cu ajutorul a mai multor mutanti: Eclipse (puterea de a absoarbe si manipula fotoni), Polaris (fiica ilegitima a lui Magneto in benzile desenate, cu puteri similare cu ale tatalui ei), Blink (putere de teleportare) si liderul acestei grupari de mutanti — Thunderbird (forta supra-omeneasca).

Fox si Marvel Entertainment au dat publicitatii noi imagini in care putem vedea cum mutantii mai sus mentionati isi manifesta super puterile pentru a se apara de Serviciile Santinelelor.

Premiera serialului The Gifted creat de Matt Nix si produs si regizat de oameni ca Joseph Loeb si Bryan Singer, va avea loc Luni, 2 octombrie, pe Fox. Cele 6 episoade despre care se stie pana in prezent (probabil ca sunt mai multe) ale serialului vor putea fi urmarit si international prin serviciile de streaming video online.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.