Cum pot vedea serialul The Gifted in Romania?

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0

Aseara, 2 octombrie, a avut loc in Statele Unite premiera unuia dintre cele mai asteptate si interesante seriale TV cu super eroi de anul acesta intitulat The Gifted.

Serialul e produs de Marvel Entertainment in colaborare cu Twentieth Century Fox Television special pentru publicul acestui canal de televiziune, insa el va putea fi urmarit si in afara SUA.

In Romania, serialul The Gifted, poate fi urmarit legal deocamdata numai prin serviciul de streaming video platit Hulu, insa acest serviciu ne ofera posibilitatea de a ne crea un cont de tip Free Trial (gratuit prima luna), dupa care veti fi taxati in functie de optiunea aleasa la creare contului: 6$ / luna cu reclame in timpul vizionari sau 12$ fara niciun fel de intrerupere. De stiu ca, Hulu, ofera si continut romanesc. Seriale precum Umbre sunt disponibile prin acest serviciu online. Bineinteles, ca poate fi urmari si ilegal prin torrente sau direct online de pe site-urile care fac streaming gratuit la filme si seriale piratate.

The Gifted – intr-o lume in care oamenii care sufera mutatii genetice sunt tratati cu teama si neincredere, o retea de mutanti lupta pentru pacea care sa le permita oamenilor si mutantilor sa coexiste.

Primul episod si singurul de altfel disponibil in acest moment prin serviciul video Hulu, este regizat de Bryan Singer, omul care a produs si regizat mai multe filme din franciza X-Men precum: X-Men Apocalypse, X-Men Days of Future Past s.am.d. Si acest lucru se vede deoarece stie cum sa puna in evidenta efectele speciale in secventele de lupta in care mutantii isi manifesta abilitatile, super puterile.

Puteti urmari primele 6 minute gratuit pe canalul de pe YouTube al celor de la Marvel Entertainment.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.