• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Sezonul 2 din Westworld, ne-ar putea duce intr-o lume artificiala romanica sau medievala

Sezonul 2 din Westworld, ne-ar putea duce intr-o lume artificiala romanica sau medievala

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Sezonul 2 din Westworld

In cadrul summit-ului anual al revistei Vanity Fairy, care a avut loc intre 2 si 4 octombrie, producatorii serialului WestWorld au dezvaluit cateva defatlii foarte interesante despre ceea ce am putea vedea in cel de-al doilea sezon al unuia dintre cele mai urmarite show-uri TV din ultimul timp. Asta deoarece serialul atinge un subiect tabu in ultimii ani, si anume inteligenta artificiala de care multi se tem ca ar putea deveni “constienta” si ca la un moment dat ar putea considera umanitatea un pericol pentru aceasta planeta, uneltind la anihilarea noastra.

In cadrul panel-ului dedicat serialului Westworld la acest summit, creatorii serialului Jonathan Nolan si Lisa Joy, intrebati fiind de presa de ce au lasat pe dinafara parcurile cu tematica medievala si romanica in primul sezon (pentru cei mai putin familiarizati cu WestWorld, in filmul original din 1973 produs de Michael Crichton, ambele parcuri tematice au fost incluse in acel film artistic), acestia au raspuns ca nu ar mai fi avut material de lucru pentru urmatoarele sezoane, astfel ca au hotarat sa mentina povestea primului sezon in interiorul parcului cu tematica western.

Daca va mai amintiti spre finalul sezonului 1, in Westworld, s-a vorbit despre posibilitatea crearii unei lumi a samurailor, unde vizitatorii sa isi poata trai fanteziile prin intermediul personajelor android (Dolores, etc), ce au la baza inteligenta artificiala.

Asadar, ne asteptam ca actiunea urmatorului sezon Westworld sa se desfasoare intr-un parc cu tematica imperiului romanica, tematica medievala (cavaleri) sau intr-o lume artificiala a japoniei antice (pe vremea samurailor).

Sezonul 2 din Westworld, ar putea debuta in primavara anului viitor pe HBO, insa in functie de cum decurge productia lui, serialul ar putea fi impins spre o data ulterioara. Asteptam cu interes anuntul oficial al celor de la HBO in ceea ce priveste data cand noul sezon va debuta si eventuale informatii despre ce actori vor reaparea in el.

Ce tematica v-ati dori sa abordeze serialul Westworld in urmatorul sezon?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.