• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Secvente nemaivazute din Justice League in noul trailer (video)

Secvente nemaivazute din Justice League in noul trailer (video)

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Secvente nemaivazute din Justice League

Creatorii si actorii din distributia filmului artistic Justice League sunt prezenti in acest weekend la Comic Con, in New York, unde in cadrul panel-ui dedicat acestui blockbuster cu super eroi, a fost dat publicitatii un nou trailer care include secvente nemaivazute pana in prezent.

Tot astazi, a fost dat publicitatii un al doilea trailer (pe Instagram), care de asemenea include cateva secvente noi decupate din filmul care inca se afla in productia finala, deoarece o parte din film a trebuit refacut cu ajutorul lui Joss Whedon, studiourile Warner Bros nefiind multumite de modul cu arata filmul lui Zack Snyder spre finalul acestei veri.

Din pacate pentru noi, fanii universului DC Comics, nici noile secvente nu ne dezvaluie daca Superman se reintoarce pe marile ecrane odata cu Justice League, ori vom mai avea de asteptat pana cand omul de otel isi va face reaparitia intr-un film separat. De asemenea, nu reusim sa dezlegam misterul din spatele personajului care va aparea alaturi de cei 5 membri ai Ligii justitiei: Batman, Wonder Woman, Cyborg, Aquaman si Flash.  Unii fani sustin ca ar putea aparea Green Lantern desi e foarte putin probabil, altii vorbesc despre Super girl, dar nici aceasta pista nu pare a fi una viabila pentru noua productie a studiourilor Warner.

Cea mai probabila pista ar fi ca Superman sa reinvie si sa apara in costumul sau negru utilizat de obicei de kryptonieni pentru a se vindeca de rani, a accelera regenerarea energiei pierdute, un costum pe care l-am vazut pe Superman purtandu-l in benzile desenate in diferite ipostaze.

Cine credeti ca va fi personajul misterios care isi va face aparitia in Justice League?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.