• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Serialele The Walking Dead si Fear the Walking Dead, se vor intersecta curand (video)

Serialele The Walking Dead si Fear the Walking Dead, se vor intersecta curand (video)

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Serialele The Walking Dead si Fear the Walking Dead

Cum in acest weekend are loc la New York o noua editie Comic Con, era de asteptat ca noi materiale promotionale pentru seriale ca The Walking Dead si Fear The Walking Dead sa fie date publicitatii prin intermediul retelelor de socializare. Mai mult, creatorii celor doua seriale cu zombii au anuntat in acest weekend ca cele doua show-uri tv se vor intersecta la un moment dat. Vestea a fost data de Robert Kirkman si de posterul publicat online (il puteti vedea mai sus) de creatorii celor doua seriale.

Modul cum se va face aceasta intersectare intre cele doua seriale a fost explicat de catre scenaristul Kirkman, care a spus ca “unul din personajele unuia dintre cele doua seriale va aparea in celalalt serial,” refuzand insa sa ne dezvaluie numele personajului sau show-ul de care acesta apartine.

Este stiut faptul ca actiunea serialului The Walking Dead se desfasoara la ceva timp dupa izbucnirea virusului care transforma oamenii in zombi, in timp ce serialul Fear the Walking Dead a inceput de la momentul zero al izbucnirii acestei apocalipse zombi, astfel ca ne asteptam ca un personaj din Fear the Walking Dead sa treaca dincolo, in celalalt serial The Walking Dead.

Care credeti ca este personajul care va trece in celalalt serial si din ce show vine el?

Daca Fear The Walking Dead se afla undeva spre finalul sezonului trei in acest moment, The Walking Dead a ajuns la sezonul 8, sezon programat sa debuteze pe data de 22 octombrie, in SUA.

Pana la debutul noului sezon ‘All out war!‘ de peste 3 saptamani, se aude, ca mai multe personaje isi vor gasi sfarsitul (posibil chiar sa il pierdem pe Rick Grimes) in acest sezon, care marcheaza si o premiera: show-ul va ajunge la episodul cu numarul 100.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.