Trailerul filmului New Mutants (horror cu mutanti X)

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
Trailerul filmului New Mutants

Studiourile 20th Century Fox au dat publicitatii la finalul acestei saptamani primul trailer al filmului ‘New Mutants’ inspirat de benzile desenate X-Men ale celor de la Marvel.

New Mutants va avea premiera pe 13 Aprilie, 2018, si desi este un film artistic cu super eroi (Wolfsbane, Magik, Cannonball, Sunspot, Mirage si Dr, Cecilia Reyes) creat pentru Marvel Cinematic Universe (MCU) la fel ca toate celalalte incepand cu Iron Man (2008) si terminand cu Logan, Gardienii Galaxiei vol 2, Spider-Man Homecoming sau Avengers Infinity War, New Mutants este mai mult un film horror in stilul House on Haunted Hill, Cabin in the Woods sau The Exorcist, decat unul sci-fi.

In rolurile principale au fost distribuite actritele Maisie Williams (Arya Stark in Game of Thrones) si Alice Braga (Queen of the South, Elysium), trailerul filmului publicat astazi fiind narat chiar de cea din urma care interpreteaza rolul doctoritei Cecilia Reyes.

Desi New Mutants spune povestea unor tineri mutanti din universul Marvel, filmul este un horror in toata regula dupa cum si trailerul sau o sugereaza. Probabil si motivul pentru care lumea va da buzna in cinematografe la primavara, fiind un film total iesit din tiparele obisnuite ale filmelor cu super eroi din universul Marvel.

Ce parere aveti de ideea lui Josh Boone? ( regizorul si unul din scenaristii filmului)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.