Runaways, debuteaza pe Hulu din 21 noiembrie

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
runaways

Runaways este cea mai noua adaptare TV a revistelor cu benzi desenate Marvel cu acelasi nume, care spune povestea unui grup de adolescenti ai caror parinti infiinteaza cultul Pride, o secta religioasa ce comploteaza pentru eradicarea umanitatii de pe fata Pamantului la cererea unor zei antici ai planetei noastre denumiti Gibborim.

Cei sase adolescenti care desi nu se suporta unii pe altii, trebuie sa gaseasca o solutie de compromis pentru a isi uni fortele impotriva parintilor lor si astfel sa puna capat planului diabolic prin care acestia vor sa distruga specia umana.

Runaways ii are in rolurile principale pe actorii Ariela Barer in rolul lui Gert Yorkes, pe Lyrica Okano in rolul lui Nico Minoru–tough, pe actorul Rhenzy Feliz din serialul Teen Wolf in rolul lui Alex Wilder, Gregg Sulkin in rolul lui Chase SteinVirginia Gardner in rolul Karolinei Dean si actrita Allegra Acosta in rolul lui Molly Hernandez. Fiecare dintre aceste personaje poseda diferite abilitati si/sau puteri supra-omenesti: Alex este un geniu, Nico este o vrajitoare, Karolina e un extraterestru, Gert are putere telepatica, Chase dispune de o pereche de manusi futuriste, iar Molly are super forta. O combinatie intre tehnologie, magie, mutanti, extraterestri si oamenii din viitor, toate acestea integrate intr-un show TV original Hulu.

Noul show Runaways cu super eroi cu abilitati extraordinare, ii are la carma pe Josh Schwartz si Stephanie Savage (producatorii The O.C si Gossip Girl), alaturi de Joseph Loeb (Marvel).

Serialul Runaways debuteaza pe data de 21 noiembrie pe serviciul de streaming video Hulu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.