• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Umbrella Academy, un nou serial original cu super eroi marca Netflix

Umbrella Academy, un nou serial original cu super eroi marca Netflix

  • Florin Popovici
  • 3 ago
  • 0
umbrella academy

Serviciul de streaming Netflix este recunosut pentru oferta sa diversa, dar si pentru investitiile masive in creare de noi show-uri de televiziune originale (seriale si filme artistice). Ba chiar dispune de un buget de cateva miliarde de dolari pentru anul 2018, an in care sunt asteptate sa debuteze o serie de seriale TV cu super eroi printre care se va numara si Umbrella Academy.

Desi nu are nicio legatura cu universul Marvel sau DC Comics, ambele recunoscute pentru multitudinea de super eroi, serialul Umbrella Academy creat de Netflix pe baza revistelor de benzi desenate cu acelasi nume publicate in 2007 – 2008 de Dark Horse Comics, show-ul are in rolurile principale o serie de 7 persoanje care dezvolta diferite super abilitati.

Cei sapte super eroi sunt adoptati (recrutati) de catre un extraterestru ‘The Monocle‘, care s-a infiltrat printre oamenii de pe Pamant sub identitatea lui Sir Reginald Hargreeves, un antreprenor si “om” de stiinta care lupta pentru a salva planeta de la o posibila apocalipsa.

Cei sapte “copii” adoptati ai TV show-ului Umbrella Academy sunt in ordine: Spaceboy (Luther Hargreeves), The Kraken (Diego Hargreeves), The Rumor (Allison Hargreeves), The Séance (Klaus Hargreeves), The Boy (Number 005 si fratele geaman al lui Spaceboy), The Horror (Ben Hargreeves) si The White Violin (Vanya Hargreeves) personaj ce va fi interpretat de actrita Ellen Page (cunoscuta fanilor universului cu mutanti X-Men pentru interpretarea rolului lui Kitty Pryde in filmul X-Men: Days of Future Past).

Deocamdata nu se stiu prea multe detalii despre acest serial original marca Netflix, fiindca producatorii inca cauta actori pe care sa ii distribuie in rolurile principale.

Actiunea serialului Umbrella Academy se va desfasura pe parcursul a 10 episoade de cate 40-50 de minute fiecare si pare a fi un show dark-fantasy (un scenariu sci-fi cu accente thriller-horror).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.