Trailerul filmului Avengers Infinity War (video oficial)

  • Florin Popovici
  • 2 ago
  • 0
Trailerul filmului Avengers Infinity War

Asteptat de aproape un an de zile de catre fanii universului Marvel, Marvel Entertainment, a dat publicitatii in urma cu cateva zeci de minute trailerul filmului Avengers Infinity War.

Cele 2 minute si 24 de secunde introduce noii super eroi care vor adera la team-ul Avengers (Razbunatorii), precum Spider-Man (omul paianjen) si Black Panther (Pantera Neagra). De altfel, una din bataliile epice ale celui de-al patrulea film Avengers are loc in Wakanda, imperiul regelui T’Challa a.k.a Black Panther, batalie de la care avem parte de cateva secvente in acest prim trailer oficial.

Pentru cei mai putin familiarizati cu universul Marvel, Thanos, va fi super ticalosul pe care razbunatorii il vor infrunta in 2018, poate cel mai important personaj negativ introdus in Universul Cinematic Marvel pana in prezent.

Denumirea ‘Infinity War‘ se trage de la cele sase pietre infinite, fiecare avand o super proprietate (putere): piatra infinita a sufletului, a mintii, a spatiului cosmic, a puterii, a realitatii si piatra infinita a timpului, iar Thanos urmareste sa puna mana pe toate aceste pietre infinite pentru a detine puterea suprema, pe care de altfel si-o va insusi in filmul Avengers: Infinity War. Thanos apare in unele secvente din acest trailer purtand The Infinity Gauntlet (Manusa infinita).

Interesant modul cum au ales cei de la Studiourile Marvel sa nareze trailerul, prin intermediul vocilor a catorva dintre cei mai importanti protagonisti ai razboiului infinit. Trailerul incepe cu vocea lui Samuel L. Jackson (Nick Fury), urmat de Benedict Cumberbatch (Dr Strange), Paul Bettany (Vision), Chris Hemsworth (Thor), Scarlett Johanson (Black Widow), urmati apoi de vocea lui Josh Brolin (Thanos) si continua cu Chadwick Boseman (Black Panther).

Premiera filmului Avengers Infinity War va avea loc pe finalul primaverii lui 2018.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.