• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Amazon produce serialul TV Lord of the Rings, Ian McKellen nu vrea sa lipseasca!

Amazon produce serialul TV Lord of the Rings, Ian McKellen nu vrea sa lipseasca!

  • Florin Popovici
  • 2 ago
  • 0
Amazon produce serialul TV Lord of the Rings

Poate ati auzit recent ca, Amazon, la fel ca alte servicii de streaming video online, sunt in cautarea acelui serial de televiziune care sa le aduca un succes macar similar cu cel al Game of Thrones (Jocul Tronurilor) daca nu mai mare.

Amazon produce serialul TV Lord of the Rings

Astfel, Amazon s-a angajat sa produca pentru serviciul sau Amazon Prime Video, un serial de televiziune adaptat dupa cartile Lord of the Rings (Stapanul inelelor) ale lui J.R.R Tolkien. Ba chiar, Amazon are deja in plan sa filmeze mai multe sezoane a acestei serii tv.

De asemenea, Sir Ian McKellen (actorul care l-a interpretat pe vrajitorul Gandalf) in toate cele 6 filme ale lui Peter Jackson (Lord of the Rings triology si The Hobbit trilogy), si-a manifestat interesul pentru a interpreta rolul vrajitorului in noua serie TV, cu toate ca producatorii nu l-au contactat in acest sens.

Intr-o aparitie in show-ul radio a lui Graham Norton, de la BBC Radio 2, McKellen, intrebat fiind daca l-ar deranja sa apara un alt actor in rolul lui Gandalf, acesta ar fi replicat:

“Ce vrei sa spui cu ‘alt actor sa interpreteze acest rol?‘ Nu am acceptat rolul pentru ca nu am fost intrebat. Gandalf este un personaj mitic a carui varsta trece de 7.000 de ani, asa ca, eu nu-s asa de batran,” a glumit actorul.

Sharon Tal Yguado, noua sefa a programelor Amazon Prime Video, a declarat cu o luna in urma la anuntul adaptarii cartilor pentru micul ecran ca:

“Se simte onorata sa colaboreze cu Tolkien Estate & Trust si New Lince Cinema la realizarea si adaptarea francizei Lord of the Rings pentru televiziune si ca abia asteapta sa ii readuca pe fani intr-o aventura epica in Middle Earth.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.