• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Serialul TV Krypton debuteaza anul viitor la SyFy. S-a anuntat data!

Serialul TV Krypton debuteaza anul viitor la SyFy. S-a anuntat data!

  • Florin Popovici
  • 2 ago
  • 0
Serialul TV Krypton debuteaza anul viitor

Serialele de televiziune adaptate dupa eroul universului de benzi desenate DC Comics, Superman, au avut intotdeauna priza la public. De la Lois & Clark: The New Adventures of Superman (din anii 90), la Smallvile (intre anii 2000 si 2011), Superman si familia sa (casa EL), ramane un subiect de film si seriale care va atrage si pe viitor audienta.

Canalul de televiziune SyFy crede in aceasta reteta de succes cu super eroi ai planetei Krypton, astfel ca, in 2018, va lansa un nou serial TV, care nu-l va avea ca personaj principal pe Superman, Kal-El, insa il vom vedea pe bunicul lui, Seg-El (va fi interpretat de actorul Cameron Cuffe), alaturi de care publicul va trai o serie de aventuri marca David S. Goyer (producatorul din spatele filmelor Man of Steel si The Dark Knight sau a unor seriale de televiziune precum Blade: The Series, Constantine sau, mai racent, The Da Vinci’s Demons).

Actiunea serialului Krypton are loc cu multi ani inainte ca planeta cu acelasi nume sa fie distrusa, inainte ca unul dintre cei mai emblematici super eroi ai DC Comics sa ajunga pe Pamanat si sa devina Superman. Serialul se desfasoara in perioada in care bunicul sau, Seg-El, lupta pentru supravietuirea si onoarea casei El, dar si pentru dragostea lui pentru Lyra Zod (posibila conexiune cu General Zod, dar, deocamdata producatorii serialului nu au dezvaluit nimic in acest sens). Rolul Lyra Zod va fi interpretat de actrita Georgina Campbell.

De a lungul episoadelor primului sezon al noului show intitulat Krypton, ii vom putea vedea la lucru pe ticalosii Brainiac (interpretat de actorul Blake Ritson) si Adam Strange (va fi interpretat de actorul Shaun Sipos), povestea noului show implicand si calatorii inainte si inapoi in timp, Adam fiind unul dintre calatorii in timp care ajung pe Pamant, conform benzilor desenate DC Comics.

Tot in acest nou serial ii vom putea vedea in actiune pe actorii Elliot Cowan (Da Vinci’s Demons), Ann Ogbomo (World War Z), Rasmus Hardiker (Your Highness) sau Ian McElhinney (Game of Thrones) printre altii.

Serialul TV Krypton debuteaza anul viitor

Syfy a anuntat saptamana aceasta ca serialul va debuta pe data de 21 martie, anul viitor.

Mai multe informatii despre acest serial, precum si distributia lui, veti gasi pe IMDb.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.