• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Warner Bros desemneaza un nou sef peste filmele DC, dupa esecul Justice League

Warner Bros desemneaza un nou sef peste filmele DC, dupa esecul Justice League

  • Florin Popovici
  • 2 ago
  • 0
filmele DC

In spatele filmelor de succes cu super eroi create de Marvel, din 2008 incoace, se afla producatorul executiv Kevin Feige (care are si functia de presedinte a Studiourilor Marvel), in timp ce filmele DCEU l-au avut pana de curand pe Geoff Johns (CCO-ul DC Comics), insa dupa esecul la box office (incasari sub asteptari) Warner Bros a decis sa il inlature pe Johns, aducandu-l in locul sau pe producatorul executiv al filmelor horror de succes The Conjuring, Annabelle si IT. Pentru cei mai putin familiarizati cu incasarile Warner Bros din box office, filmul horror IT a avut incasari mai mari ca Justice League.

Astfel, incepand de anul acesta, Walter Hamada va superviza toate productiile Warner Bros cu super eroi din universul DC Comics, in timp ce Geoff Johns va avea un rol de sfatuitor.

Chiar daca Hamada poate fi considerat un expert in domeniul filmelor horror, nu inseamna ca acesta va influenta viitoarele productii cu super eroi, precum Aquaman, Flashpoint, Wonder Woman 2, Shazam, Justice League 2 etc, pentru a deveni mai violente, mai infricosatoare, dar, cu siguranta ca actiunea va fi mult mai antrenanta, probabil, spectatorii vor avea parte de mai multe momente intense la premierele Warner Bros, ori cel putin asta speram cu totii, nu-i asa?

Justice League nu e un film rau, personal m-am bucurat de oportunitatea de a-i vedea pe marele ecran impreuna la lucru pe o parte dintre super eroi copilariei mele: Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, insa mega productia Warner Bros nu aduce acel factor wow pe care spectatorii l-au trait atunci cand au urmarit filme artistice ca Wonder Woman, Suicide Squad, Thor Ragnarok, Gardienii Galaxiei 2, Logan sau Doctor Strange, ca sa numim cateva productii mai recente. Unii fani DC Comics suparati pe JL, au sugerat ca episoadele Crisis on Earth-X (Supergirl, Arrow, The Flash, DC’s Legends of Tomorrow) au fost mai bine realizat ca Justice League.

E o schimbare seminificativa pentru studiourile Warner Bros, insa nici aceasta schimbare la nivel de conducere nu poate garanta incasari record cu viitoarele productii.

Probabil, ca la fel de mult conteaza si echipa de marketing din spatele fiecarei productii. Spre exemplu, trailerul Avengers: Infinity War a strans peste 230 milioane de vizualizari intr-o singura zi (24 de ore – Total vizualizari pe Facebook, Twitter, Youtube la un loc), in timp ce trailerul Justice League a strans o cifra similara de vizualizari al trailerului sau in cateva luni de zile. Aici, nu se poate invoca ca personajele din Avengers sunt mai populare ca cele din Justice League, deoarece Batman si Superman sunt la fel sau chiar mai populari ca Iron Man, Spider-man sau Capitanul America.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.