• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Serialul TV Metropolis (Superman), ii va face concurenta serialului Gotham

Serialul TV Metropolis (Superman), ii va face concurenta serialului Gotham

  • Florin Popovici
  • 2 ago
  • 0
Serialul TV Metropolis

Dupa serialul Krypton, care e pe cale sa debuteze in aproximativ doua luni de zile la SyFy, un nou serial care are legaturi stranse cu cel mai indragit super erou al DC Comics, Superman, intra in productie.

Warner Bros si DC Entertainment tocmai au anuntat ca se pregatesc sa produca un nou serial TV special pentru lansarea propriului serviciului digital de streaming, care in momentul de fata are alte trei show-uri TV pregatite sa debuteze: unul dintre ele este serialul Titans (bazat pe aventurile lui NightWing) si desenele animate Harley Quinn, respectiv Young Justice: Outsiders.

Metropolis va fi un show TV similar cu Gotham, insa in loc sa exploateze universul si personajele din jurul super eroului Batman, Metropolis se concentreaza pe Lois Lane si Lex Luthor inainte ca Clark Kent sa devina Superman. Actiunea va avea loc in perioada in care Superman e inca un adolescent in Smallville.

Serialul TV Metropolis

Primul sezon al serialului Metropolis, comandat de Warner Bros si produs in colaborare cu DC Entertainment, va avea 13 episoade. Povestea primului sezon are loc in orasul Metropolis inainte ca Superman sa devina protectorul sau. Din primele informatii oferite de cele doua mari companii, Metropolis va fi un show in care personajele Lois Lane si Lex Luthor investigheaza tot felul de cazuri bizare de mutatii genetice si alte mistere, probabil, un show similar cu ceea ce am vazut in seriale ca Supernatural sau Fringe.

Productia noului serial va incepe inca de anul acesta, iar premiera va avea loc in prima parte a lui 2019. La carma noului show TV sunt John Stephens si Danny Cannon, adica, scenaristii si producatorii executivi ai serialului Gotham.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.