• Homepage
  • >
  • Stiri
  • >
  • Avengers Endgame Trailer (video si posterul oficial)

Avengers Endgame Trailer (video si posterul oficial)

  • Florin Popovici
  • 1 Year ago
  • 0
Avengers Endgame Trailer

Asteptat inca de cand am urmarit filmul Avengers: Infinity War, trailerul oficial al urmatorului blockbuster Avengers (produs de Marvel Studios), a fost dat publicitatii astazi, 7 decembrie, impreuna cu posterul oficial, care ne dezvaluie titlul final al filmului ce isi va avea premiera in primavara lui 2019, in luna aprilie mai exact.

Avengers Endgame Trailer

Astfel, Avengers 4 va purta titlul Avengers: Endgame, indicand finalul actualei echipe Avengers. Filmul va reprezenta incununarea cu succes a 10 ani de filme cu super eroi care au dus la concluzia ce va avea loc in cinematografe anul viitor, dar in acelasi timp inceputul unei noi generatii de super eroi, de razbunatori, deoarece Marvel trece la urmatoarea faza: alti zece ani care ar putea duce la Avengers: Secret Wars.

Trailerul ne confirma ca Iron Man va incerca sa se intoarca de pe planeta de origine a lui Thanos, Titan, inapoi pe Pamant alaturi de Nebula in nava spatiala Milano a Gardienilor Galaxiei (cei care au mai ramas dupa “snap-ul” titanului nebun).

Trailerul apoi continua cu un cadru in care apare armura lui Thanos agatata intr-un stalp si pe el schiopatand (ranit dupa infruntarea cu Thor si snap-ul ce pare sa-l fi afectat si pe el fizic) printr-un lan “de grau” din apropierea fermei/casei sale. Dupa care avem imagini in care apare Capitanul America lacrimand alaturi de Black Widow, apoi camera se muta pe Bruce Banner (The Hulk) adanc pierdut parca in gandurile sale in incercarea de a intelege ce s-a intampla, in timp ce pe ecranul din fata sa apare imaginea lui Scott Lang (Ant-Man), ultima data ratacit in universul Quantum.

Apoi il vedem pentru o clipa pe Thor stand suparat si imbracat in haine de strada, dupa care trailerul trace la Hawkeye (acum Ronin (un asasin fara scrupule) undeva in Japonia, dupa ce familia sa a fost dezintegrata de snap-ul lui Thanos, lucru confirmat de naratiunea actorului Chris Evans care spune ca: we lost friends, we lost family).

Trailerul continua cu discutia pe un ton optimist dintre Black Widow si Cpt America, dupa care intra logo-ul A (Avengers) ce se reasambleaza la loc dupa dezintegrare dezvaluind la final titlul Avengers: Endgame.

Avengers Endgame Trailer se incheie cu o scena in care ni se confirma ca Scott Lang reuseste sa scape din universul Quantum, unde ramasese blocat la finalul filmului Ant-Man and the Wasp. insa intoarcerea sa are loc abia la cativa ani de la momentul in care Thanos a dezintegrat jumatate din toata populatia universului.

Avengers Endgame Trailer, ne ofera o sumedenie de indicii care fac referire cel putin la prima parte a actiunii din filmul ce isi va avea premiera in aprilie 2019, deoarece ne asteptam ca marele ticalos din urmatorul film al razbunatorilor sa nu fie Thanos, ci un alt super ticalos: probabil Kang the Conquerer sau Anihilus.

Viitoarea echipa Avengers va fi probabil formata si condusa de super eroii Captain Marvel (Carol Danvers) si Black Panther (T’Challa) acestia fiind asteptati sa-i inlocuiasca pe Iron Man (Tony Stark) si Captain America (Steve Rodgers).

Actiunea filmului Avengers Endgame ar putea tine pana la 3 ore, iar jumatatate sau chiar mai mult din el e menit sa ne pregateasca pe noi, fanii, pentru ceea ce va urma dupa Avengers Endgame. Adica, noi amenintari, noi pericole si mai mari, noi personaje negative chiar mai puternice ca Thanos, care vor dori sa cucereasca planeta Pamant si intregul univers.

Se vorbeste despre un film Eternals (unul dintre acesti Eternals este chiar tatal lui Thanos). Eternals sunt o specie de zei umanoizi creati de fiintele denumite Celestials in benzile desenate Marvel. Pentru cei care nu sunt familiarizati nici cu Celestials, tatal lui Peter Quill (Star-Lord), Ego the Planet, este un celestial.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.