• Homepage
  • >
  • Trailere
  • >
  • Premiera filmului Aladdin, pe 24 mai. Traieste senzatia de ‘zbor cu covorul fermecat’ in cinematografele 4DX

Premiera filmului Aladdin, pe 24 mai. Traieste senzatia de ‘zbor cu covorul fermecat’ in cinematografele 4DX

  • Florin Popovici
  • 1 Year ago
  • 0

Incepand de astazi, 24 mai, fanii filmelor Disney si a personajelor din povestile lui Aladdin, vor putea urmari in cinematografele CinemaCity din toata tara noul film in care Will Smith interpreteaza rolul duhului alabastru din lampa fermecata.

Premiera filmului Aladdin

Filmul Aladdin este disponibil in format 3D, IMAX 3D (Cinema City din AFI Cotroceni si din Shopping City Timisoara) si in format 4DX 3D (Mega Mall Bucuresti, City Park Constanta, Shopping City Timisoara, Iulius Mall Cluj si Braila Mall).

Ce este cu adevarat incitant e faptul ca vizionarea acestui film in format 4DX va fi sansa ta de a trai senzatiile faimoasei plimbari cu covorul zburator, odata cu efectele de miscare din sala 4DX. Pentru toti fanii Disney, va fi ocazia perfecta de a revizita povestea lui Aladdin si de a fi impresionati de magia covorului zburator, amplificata de efectele 4DX in timpul vizionarii.

Personajul care se bucura de cea mai mare atentie este, fara indoiala, Duhul din Lampa, jucat de Will Smith. Tehnologia 4DX intensifica scenele muzicale prin miscarile ritmice ale scaunelor, dar si prin efectele de mediu delicate.

Revenirea indragitului cantec „A Whole New World” si noile elemente grafice imbunatatite, combinate cu efectele 4DX de „miscare ritmica” si „pulsatie a miscarii”, reprezinta o alta vraja care ii va cuceri pe spectatori, trezindu-le, deopotriva, sentimente de nostalgie si amintiri din anii ’90.

Animația „Aladdin” de la Disney, lansata in 1992, a avut un succes impresionant, castigand doua Premii Oscar, pentru cea mai buna coloana sonora originala, precum si pentru cel mai bun cantec original, „A Whole New World”. Aceasta capodopera cinematografica revine pe marile ecrane din 24 mai, sub forma unui film live action, si pentru prima data in 4DX, doar la Cinema City Romania.

Pentru a iti face o idee clara despre tehnologia 4DX, urmariti clipul de mai jos (va recomand sa faceti scroll cu mouse-ul doarece imaginile sunt filmate a 360 pentru a putea vedea in timp real efectele de fum si miscare ale scaunelor din sala de cinema 4DX.

Povestea filmului Aladdin 2019

Ca si predecesorul său, Aladdin se inspiră din „Aladdin și lampa fermecată”, o poveste din „O mie și una de nopți”. Spre deosebire de precedesorul său, actualul Aladdin nu este un film de desene animate, ci un live-action regizat de Guy Ritchie. Povestea e următoarea: Aladdin (Mena Massoud) e o pușlama descurcăreață și fermecătoare, un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur. Chiar inocența lui e motivul pentru care maleficul vrăjitor Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei (Will Smith), încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine (Naomi Scott), de care e îndrăgostit până peste urechi. Debandada care urmează are farmec, suspans și întorsături de situație mai spectaculoase și mai amuzante decât originalul (că doar nu degeaba e Guy Ritchie pe generic).

Premiera filmului Aladdin are loc astazi, 24 mai, si este distribuit de Forum Film Romania, fiind disponibil in multiplexurile Cinema City in varianta subtitrata, respectiv dublata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.